Brom- en fietsverzekering

ENRA-verzekeringen


ENRA verzekeringen is toonaangevend in tweewielerverzekeringen. De fietsverzekeringen genieten een grote bekendheid in Nederland. Ook verzorgt ENRA fietsverzekeringsproducten voor een aantal in- en verkooporganisaties.

Daarnaast is ENRA ook specialist in bromfietsverzekeringen. Voor een fiets met hulpmotor, bromfiets of scooter is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) verplicht. Maar u kunt ook kiezen voor een WA plus diefstalverzekering of een WA plus cascoverzekering.

                                                                                                                                            

Wanneer u een nieuwe fiets bij ons heeft aangeschaft, zullen wij u aanraden de fiets te verzekeren. U kunt tevens ook gebruikte fietsen verzekeren. 
De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar onbezorgd fietsplezier. 

Voor elektrische fietsen biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering krijgt u voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Heeft u bij ons een ENRA verzekering heeft afgesloten, dan regelen wij de afhandeling bij diefstal of beschadiging zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Het enige wat ENRA u vraagt wanneer uw fiets gestolen is, zijn de 2 originele sleutels die u bij de verkoop van de fiets gekregen heeft. Wanneer u een sleutel kwijt raakt, dient u deze aan de hand van het sleutelnummer bij te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk online regelen via de sleutelservice.

U kunt bij ons zowel in de winkel als telefonisch een fiets- of bromfietsverzekering afsluiten.

Klik hier voor het berekenen van uw premie en voor meer informatie wat betreft ENRA verzekeringen.