De Cortina E-BLAU bewijst dat functioneel en design goed samengaan. Met deze super strakke en stoere E-bike mag je gezien worden op de weg! De accu en verlichting zijn netjes geïntegreerd in het frame, hij heeft goede schijfremmen en de aandrijfriem zorgt ervoor dat er zo min mogelijk onderhoud vereist is. Wil je jouw E-BLAU toch nog een beetje praktischer maken? Rust jouw fiets dan uit met een voor- of achterdrager en maak hem geschikt voor jouw dagelijkse boodschappen.

Deze prachtige E-bike is vanaf nu verkrijgbaar bij Van Helden Tweewielers!

PRIJSWINNEND DESIGN

De Cortina E-BLAU is beloond met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp)! Een onafhankelijke vakjury heeft de E-BLAU beoordeeld op de criteria functionaliteit, vormgeving, originaliteit, ergonomie, materiaalgebruik en respect. Een GIO-erkenning is een mooie kwaliteitstempel en blijk van goed vakmanschap.

Cortina E-BLAU